ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Βοήθησε και εσύ με τον τρόπο σου ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του Μ.Ο.Μ. Περιμένουμε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στο παρακάτω e-mail.

Ε-mail:filarmonikimegarwn@gmail.com & MousikosOmilosMegarwn@gmail.com

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

O M.O.M στο πρώτο Δημοτικό συμβούλιο!!!!!!

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο βγήκαν τα μαχαίρια για το Μ.Ο.Μ. Άφωνος ο πρώην δήμαρχος, δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει!!!! Άπλα είχε βάλει έναν άνθρωπο επί μια τετραετία ο όποιος ήταν άσχετος με την μουσική στο τιμόνι του Μ.Ο.Μ. Τυχαία πάντα!!! Βεβαία μετά τα ρίξαμε στης εφημερίδες, αυτές φταίνε για όλα.
Επίσης τυχαίο είναι ότι επί τέσσερα χρόνια, η τότε αντιπολίτευση τραγούδαγε στον κάτω όροφο.
Αλλά για να έρθουμε στο θέμα μας!!!Τόσα χρόνια ο Μ.Ο.Μ έπερνε κάποια χρήματα, τα όποια προέρχονταν από τον προϋπολογισμού του δήμου!! Ποσά ήταν αυτά;;
Ένα άλλο θέμα είναι οι εισφορές που είχε ο Μ.Ο.Μ ( από την δήθεν μουσικές σχολές) και αν αυτές αποδίδονταν στο ταμείο του. Κάνεις δεν μας έχει απαντήσει μέχρι σήμερα!!!
Για όλους τους παραπάνω λόγους, και για να μας αποδείξει νέα διοίκηση ότι είναι σοβαρή και αξιόπιστη θα πρέπει να καλέσει αυτούς που πραγματικά ευθύνονται. Να καλέσει στο επόμενο κιόλας συμβούλιο τον Κ.Μαργετη, και τον Κ.Σαμουρη όπως και τον επί πολλά συνεχόμενα χρόνια εκπρόσωπο της φιλαρμονικής Κ.Πανο και να ακούσουμε τι θα μας πουν!!! Θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο, καθώς πρέπει να δικαιολογήσουν τα τόσα χρήματα, αλλά και της μεγάλες οφειλές προς του μουσικούς.
Κλείνοντας να πούμε στους φίλους μας blogger και πάντα ανεξάρτητους, ότι γραφούμε και τίποτα άλλο, εκτός από το βουρκάρι και τους αθίγγανους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου