ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Βοήθησε και εσύ με τον τρόπο σου ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του Μ.Ο.Μ. Περιμένουμε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας στο παρακάτω e-mail.

Ε-mail:filarmonikimegarwn@gmail.com & MousikosOmilosMegarwn@gmail.com

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ταμειακή υπηρεσία & διαφάνεια!!!!

Επειδή διάβασα σε κάποια τοπική εφήμερα τον κύριο Χατζόπουλο να μίλα για διαφάνεια στην ταμειακή υπηρεσία του δήμου θα ήθελα να του πω τα παρακάτω:

1. Όταν είσαι εκλεγμένος από τον λαό, τον υπηρέτης και απαντάς στα αιτήματα του(να ανατρέξει στο πρωτόκολλο και να δει της επαναλαμβανόμενες αιτήσεις για της αποπληρωμές των χρεών του).

2. Η Ταμειακή υπηρεσία δεν δίνει κανένα στοιχείο και σε κανέναν, και αυτό ήταν η πάγια τακτική που ακλουθούσε και αυτό από δικές του συμβουλές.

3. Όσο για το χρέος του δήμου είναι μεγάλο, και αυτό οφείλετε στην σπατάλη και στην κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος. Αλλά όταν ο δήμος καταδέχεται να υπάρχει πελατειακή σχέση ανάμεσα στου πολίτες, τι να περιμένει κάνεις!!!

4. Ο Μ.Ο.Μ είναι μια επί χρόνια ανοιχτή πληγή για την οικονομία του δήμου, κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Σε αυτό θα πρέπει να πάρει θέση η νέα διοίκηση και να το σταματήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου